Menu Sluiten

Ons verhaal

Hola. Wij zijn Dorien en Wim. Onder het motto 'Droom niet je leven maar leef je droom' besloten wij in 2009 ons leven in België vaarwel te zeggen en onze zuiderse droom na te jagen.

Al snel verloren wij ons hart aan de prachtige Andalusische natuur en haar culturele rijkdommen. Dit zou onze plek worden!

Onze zoektocht naar de ideale locatie om ons te settelen bracht ons naar een oude finca nabij de Spaanse dorpjes Riogordo en Comares in de provincie Málaga. Het typisch Andalusische karakter van het huis, het prachtige uitzicht en de fantastische ligging tussen een lappendeken van olijfgaarden overtuigden ons meteen: dit werd dé plek waar wij wilden zijn en waar wij ook nu nog steeds wonen.

Hier openden wij destijds met fierheid de deuren van onze eigen b&b. Bijna 13 jaren lang hebben wij onze gasten hier zoveel mogelijk verwend en mee laten genieten van al het moois dat deze streek te bieden heeft.

De jaren gingen voorbij en de b&b draaide op volle toeren. Vaak was er helaas geen plek genoeg om iedereen te verwelkomen... En aangezien uitbreiden hier bij ons geen optie was, besloten wij om te gaan voor een eerste vakantiehuis. Tijdens de rustigere wintermaanden werd er ook hier stevig verbouwd om het huis om te toveren tot een prachtige vakantiewoning. We hadden de smaak te pakken en het bleef niet bij dat ene extra huis... Eentje werden er twee, twee werden er drie,...

In juli 2022 voelden we dat ook voor ons het moment daar was voor wat meer vrijheid en tijd om te genieten. Na veel wikken en wegen sloten wij de deuren van onze b&b en besloten wij ons enkel nog te focussen op onze vakantiehuizen. De wissels doen wij hier nog steeds volledig zelf om er zeker van te zijn dat deze altijd perfect in orde zijn voor onze jullie.

Onze vakantiehuizen

Al onze vakantiehuizen zijn gelegen in de Axarquía, een prachtig heuvelachtig gebied met landerijen, amandelbomen en olijfbomen tegen een achtergrond van bergen en bossen van dennenbomen, eiken en kreupelhout. De groene en koperkleurige velden worden onderbroken door de vele witgekalkte boerderijen die her en der verspreid staan.

La Perla Escondida en Casa Almendras zijn landelijk gelegen en nodigen uit tot een vakantie in alle rust en privacy. De mooie vergezichten zorgen ervoor dat u hier helemaal tot ontspanning komt. Het is hier zalig genieten van het samenzijn met vrienden of familie, te luieren bij het zwembad of thuis te komen in alle stilte na een leuke daguitstap in de buurt.

Dicht bij de zee bevindt zich Casa Valle Niza. Lange strandwandelingen, heerlijk uitwaaien bij een zeebries of genieten op het strand in een rustige omgeving staan hier centraal. En vergeet hier 's avonds zeker niet na te genieten van de dag op het ruime dakterras met prachtig zeezicht!

 

over-ons

Málaga

En Málaga... Oh wat houden wij van deze stad. De haven, shoppen, het stadspark, de zee, cultuur en geschiedenis en tientallen musea. Je vindt het hier allemaal! Sunny Cervantes ligt in het historische hart van deze bruisende stad, op wandelafstand van alle bezienswaardigheden. Van hieruit kan je makkelijk stapvoets op verkenning gaan en je laten meeslepen op het ritme van de Malagueños.

Waar wij jullie ook mogen verwelkomen, wij wensen jullie alvast heel veel plezier met de voorbereidingen van jullie reis en hopen dat jullie een fantastische tijd zullen hebben in een van onze vakantiehuizen.

Everything starts with a dream...

Logeren in Andalusië

Daar waar de zon altijd schijnt op geschiedenis en cultuur.

Op zoek naar een mooi plekje in de zon?