Menu Sluiten

De omgeving

Al onze vakantiehuizen zijn gelegen in Andalusië, het meest zuidelijke en zonnigste deel van Spanje. Meer bepaald in de Axarquía, een regio in het zuidoosten van de provincie Málaga. Het is een gebied van natuurlijke schoonheid, met bergachtige landschappen en adembenemende uitzichten. De regio is rijk aan cultuur en geschiedenis en heeft ook een lange kustlijn met enkele prachtige stranden. Het is een heerlijke plek voor mensen die houden van natuur, cultuur en ontspanning.

Natuur

In deze omgeving vind je heel wat natuurparken terug met adembenemende landschappen en wandelroutes. Bezoek de grillige rotsen in El Torcal, wandel de beroemde Caminito del Rey of zijn kleine broertje El Saltillo, geef je benen de nodige verkoeling in de Río Chíllar of slenter tussen het groen in Montes de Málaga.

Voor de geoefende wandelaars is La Maroma, de hoogste top in de provincie Málaga, een uitdaging...

Natuur
Cultuur

Cultuur

Andalusië biedt prachtige steden, elk met hun eeuwenoude cultuur en indrukwekkende bezienswaardigheden.

Naast Córdoba met haar prachtige Mezquita en Granada met het wereldberoemde Alhambra, mag een bezoekje aan Málaga zeker niet ontbreken! Deze stad wordt ook wel het 'Barcelona van het Zuiden' genoemd en heeft heel wat moois te bieden.

Vanuit onze vakantiehuizen ontdek je het beste van Andalusië, een plek waar herinneringen tot leven komen en het leven wordt gekoesterd.

Ontspanning en sport

Voor een hele dag waterpret kan je terecht in Torre del Mar of Torremolinos. Of verken de Costa del Sol vanop het water per boot of zeekajak.

Ga op ontdekking op een scooter of fiets of rij te paard door de prachtige natuur en heuvels.

Breng een bezoek aan het Bioparc of maak kennis met verschillende wolvensoorten in het Wolvenpark.

En voor de echte avonturiers is er een via-ferrata waar je je kan wagen op hangbruggen, slingers en zip-lijnen.

Ontspanning
Fiestas

Geen Spanje zonder fiesta

Geen land met zoveel feestelijke tradities als Spanje. Elke dag vindt er wel ergens een dorps- of stadsfeest plaats.

Dompel je onder in de Feria van Málaga, dans rond een vreugdevuur tijdens Noche de San Juan of vier samen met de Spanjaarden de allerbelangrijkste week van het jaar, de Semana Santa of Heilige Week.

In onze vakantiehuizen vind je een informatiebrochure met gedetailleerde informatie over wat de omgeving allemaal te bieden heeft.

Onze vakantiehuizen

Logeren in Andalusië

Daar waar de zon altijd schijnt op geschiedenis en cultuur.

Op zoek naar een mooi plekje in de zon?