Menu Sluiten

Onze extra's

Vakantie is genieten. Een dagje erop uit trekken, luieren bij het zwembad of gewoon relaxen op een van onze terrassen. En misschien wil je ter plaatse af en toe ook net dat ietsje meer... Bekijk dan hier wat mogelijk is.

Catering El Quinta Sabor

Léon Winthaegen en zijn lieve echtgenote Bianca wonen sinds enkele jaren in het mooie Andalusië, nabij het dorpje Riogordo. Beiden waren ze in Nederland werkzaam in de horeca waar hun eigen restaurant bekroond werd met 1 Michelin ster. En dit werk zetten zij hier graag verder.

Hoewel er in de directe omgeving van onze vakantiehuizen diverse restaurants te vinden zijn, komen Léon en Bianca ook graag bij jou ter plaatse om jou te laten genieten van een gastronomische lunch of diner. Zij zijn experts in het verzorgen, of beter gezegd ont-zorgen van onze gasten.

Of misschien heb je wel zin in een workshop in onze vakantiewoning? Dit kan perfect in onderling overleg met hen en op jouw maat.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Neem dan tijdig contact op met Léon en Bianca. Hun agenda staat vaak goed gevuld met afspraken van levensgenieters en bourgondiërs...

Léon Winthaegen
+34 711 063 299
[email protected]

Wellness massage op locatie

Vakantie is ontspannen en genieten van zalige verwenmomenten. En wat past daar nog beter bij dan een heerlijke massage? Jolien kent er alles van en komt hiervoor graag ter plaatse. Kies een geurtje, leg je neer en... RELAX

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jolien.

Jolien Stein
+31 6 4601 2310
[email protected]

Onze vakantiehuizen

Logeren in Andalusië

Daar waar de zon altijd schijnt op geschiedenis en cultuur.

Op zoek naar een mooi plekje in de zon?